КРИЛО ЗА ВРАТА КЛАСИКА – МАСИВ

144.00 лв.150.00 лв.

Цена за бр.

Сравни
Код: NKS_8925464 Категория:
Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Описание

КРИЛО ЗА ВРАТА КЛАСИКА

Крило за врата Класика – масив е продукт от иглолистна дървесина – елемент от конструкцията на интериорни врати. Изработен от масивен иглолистен материал с естествен цвят без покритие. 

Когато избирате продукт от масивно дърво, важно е да знаете, че това е „жив“ материал. Той „диша“ и може да се трансформира, напука и изкриви при неправилна употреба и под влияние на неподходящи условия на околната среда. За да се избегне това, трябва да се спазват редица условия за транспортиране и обработка:

  • Възможно е да се започне монтаж само след като са завършени всички довършителни работи в помещението, които значително влияят върху влажността на въздуха в помещението. Помещението трябва да бъде напълно вентилирано. Относителната влажност в помещението не трябва да надвишава 70%.
  • Преди монтажа, без да се отстранява оригиналната опаковка, се препоръчва продуктът да се аклиматизира в помещението поне 3-4 дни.
  • Защитното и декоративно покритие върху продукта трябва да се нанесе в рамките на 24 часа след отстраняването на оригиналната опаковка.
  • Преди нанасяне на боята продуктът трябва да се грундира на 2 слоя (след всеки слой продуктът трябва да се остави да изсъхне)
  • След нанасяне на грундовите слоеве е необходимо продукта да се покрие с лак (най-малко 2 слоя)
КРИЛО ЗА ВРАТА КЛАСИКА – МАСИВ – ВАЖНО! :

 При нанасяне на покрития трябва да се обърне специално внимание на внимателната обработка на крайните участъци, технологичните канали и ръбовете. Именно чрез тях дървото най-активно абсорбира или отделя влага.

Разгледайте и останалите ни предложения от категория дървени профили.

Можете да получите повече информация и безплатна консултация за нашите продукти от дървен материал в нашия магазин и склад: гр. Пловдив,  Карловско шосе 85, 4199 с. Труд, (до бензиностанция Лукойл). Наличните продукти можете да разгледате в нашия и в гр. Шумен – Строителна борса „Калорис“.

Допълнителна информация

Размер

40х600х2000, 40х700х2000, 40х800х2000, 40х900х2000

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.